Zonnepanelen

Bespaar gemiddeld €1.500 per jaar met zonnepanelen!

Ontdek hoeveel u kan besparen met een zonne-installatie!
VERLAAG JE ENERGIEREKENING MET
EEN RENDEMENT OP INVESTERING

Zonnepanelen verlagen je energierekening aanzienlijk. Hierdoor hoeft u geen elektriciteit aan te kopen bij uw energieleverancier. Bovendien heeft een zonne-installatie een zeer lange levensduur dat zelden onderhoud vereist.

U kunt ook compensatie ontvangen voor de overtollige energie die u teruglevert aan het net. Deze compensatie, bekend als injectievergoeding, wordt verstrekt door uw energieleverancier. Met behulp van een thuisbatterij kunt u de overtollige energie van uw zonnepanelen opslaan, zodat u deze op een later tijdstip kunt gebruiken.

EEN GROENE TOEKOMST
BEGINT BIJ UW HUIS

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu en ook voor je portemonnee. Dit betekent meer groene zonne-energie en minder CO2-uitstoot met een vermindering van schadelijke broeikasgassen.

Door de strengere verplichtingen van de Vlaamse overheid op vlak van duurzame energie, zoeken steeds meer mensen naar duurzame oplossingen voor hun woning.
Zonnepanelen blijven de populairste oplossing om te besparen op uw energiefactuur en daarnaast beantwoorden deze aan de EPB-eisen voor nieuwbouwwoningen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van H&S Powersolutions?

Begeleiding bij de premieaanvraag

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van uw zonnepanelenpremie. Wij begeleiden u bij het administratieve werk, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de voordelen van zelf-opgewekte energie.

Begeleiding bij de aanmelding

Onze medewerkers zullen de aanmelding van uw zonne-installatie bij Fluvius in orde brengen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratie. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de aanmelding soepel en foutloos verloopt.

Installatie binnen 6 weken

Binnen 6 weken na uw bestelling komt één van onze installatieteams uw kant op. Bij H&S PowerSolutions gaan de wachttijden nooit lang afwijken hiervan. Onze klanten zo snel mogelijk helpen is onze doelstelling, zodat u snel van van uw besparingen kunt genieten.

Éénmalige werkgarantie van 15 jaar

Hebt u zonnepanelen op uw dak liggen, maar wilt u dakwerken uitvoeren? Onze techniekers komen éénmalig gratis uw zonnepanelen demonteren en na de dakwerken terug monteren. Zo kunt u zich volledig concentreren op het uitvoeren van de dakwerken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw zonnepanelen.

Gratis reinigingsbeurten

Met onze onderhoudsservice hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen professioneel worden gereinigd, zodat uw zonnepanelen altijd in topconditie blijven.

Maandelijks afbetalingsplan

Bij H&S PowerSolutions kunt u genieten van uw volledige zonne-installatie zonder uw spaarrekening te plunderen. Al onze producten en diensten kunnen worden aangekocht op maandelijkse basis. Onze financiële experts stellen een persoonlijk afbetalingsplan samen voor u.

Bereken eenvoudig uw besparing

Met onze berekeningstool ziet u meteen hoeveel u kan besparen met zonnepanelen.
Selecteer uw jaarlijks energieverbruiken en krijg onmiddelijk een indicatie van de
besparingen die u kunt realiseren met het plaatsen van zonnepanelen.

Bespaar tot € per maand

Je jaarverbruik in kWh
Per maand
tot
Per jaar
tot
Na 15 jaar
tot

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om zonnepanelen op een plat dak te installeren. Sterker nog, platte daken zijn vaak bijzonder geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen omdat ze vaak een groot oppervlak hebben dat kan worden gebruikt om de panelen te plaatsen. Er zijn verschillende manieren om zonnepanelen op een plat dak te installeren, zoals op een frame of op een ballast systeem dat de panelen op hun plaats houdt. Het is wel belangrijk om bij het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak rekening te houden met de windbelasting en de dakbelasting.

De regels voor een vrijstelling van de vergunningsplicht voor zonnepanelen zijn beschreven op de website van het omgevingsloket. De gemeente kan bijkomende voorwaarden opleggen. Informeer dus altijd bij de gemeente.

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft om uw huis van stroom te voorzien hangt af van uw energieverbruik, de locatie van uw woning en het vermogen van de zonnepanelen. Onze experten kunnen u helpen bij het bepalen van het juiste aantal panelen dat nodig is om uw energieverbruik te dekken.

Ja, u kunt uw zonnepanelen ook in de winter gebruiken. Hoewel de opbrengst van zonnepanelen afhankelijk is van de hoeveelheid zonlicht die ze ontvangen, kunnen zonnepanelen nog steeds stroom produceren, zelfs op bewolkte dagen. In de winter zijn de dagen korter en kan er meer bewolking zijn, waardoor de opbrengst van zonnepanelen mogelijk lager is dan in de zomer, maar zonnepanelen blijven een efficiënte en duurzame manier om energie op te wekken gedurende het hele jaar.

Wij geven op zonnepanelen 30 jaar omniumgarantie. Op de omvormer 30 jaar omniumgarantie. Op de opslagbatterij 15 jaar omniumgarantie en een werkgarantie van 15 jaar.

Hebt u zonnepanelen op uw dak liggen, maar wilt u dakwerken uitvoeren? Onze techniekers komen éénmalig gratis uw zonnepanelen demonteren en na de dakwerken terug monteren. Zo kunt u zich volledig concentreren op het uitvoeren van de dakwerken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw zonnepanelen.

 

Contacteer ons hier indien je dakwerken wil uitvoeren.

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van uw zonnepanelenpremie. Wij helpen u met al het administratieve werk, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de voordelen van zelf-opgewekte energie.

Met onze onderhoudsservice hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat uw zonnepanelen professioneel worden gereinigd, zodat uw zonnepanelen altijd in topconditie blijven.

Voordelen van financiering
voor zonnepanelen

Bespaar op energiekosten

Vanaf € 150,00 p/m

Met onze financieringsopties voor zonnepanelen kunt u vanaf € 150,00 per maand investeren in uw eigen energie-onafhankelijkheid. U kunt tot 120 maanden financieren, zonder bijkomende kosten.

Deskundig advies

H&S Powersolutions begeleidt u met unieke voordelen, waaronder advies over uw zonnepanelen, uw maandelijkse betalingen en uw kredietaanvraag, allemaal in één gesprek met uw expert.

Terugbetalen op jouw tempo

Met onze financieringsopties kunt u terugbetalen op uw eigen tempo en profiteert u van een aantrekkelijke rentevoet. Hierdoor houdt u uw maandbudget onder controle en betaalt uw investering zich gedeeltelijk terug door de besparing op uw elektriciteitsfactuur.

Onze werkwijze

We houden van transparantie. Onderaan vindt u ons standaard stappenplan.

01. Het eerste contact

Vul het contactformulier in of neem contact op met ons via mail of telefoon. Zo plannen we samen een afspraak in op een datum die u het beste uitkomt.

02. Expertise bij u thuis

Drie experten komen opeenvolgend bij u langs. Eerst bespreken we een installatie die bij u past gebaseerd op uw verbruik en toekomstplannen. Daarna wordt u met financieel advies bijgestaan. Als laatste komt een technisch expert de praktische punten bespreken.

03. Offerte op maat

Op basis van de voorgaande gesprekken maken we een offerte voor u op. Bij H&S Powersolutions worden alle documenten voor u behandeld voor uw gemak, zodat u met duidelijkheid een beslissing kan nemen.

04. De installateur komt langs

We overleggen met u wanneer de installatie het best plaatsvindt. De installatie duurt doorgaans een halve dag. Vervolgens wordt u door onze adviseurs opgevolgd en krijgt u elke twee jaar gratis onderhoud.

Meer informatie over onze
zonnepanelen?

Neem contact op voor meer informatie over onze zonnepanelen. Onze experts helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw specifieke situatie.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.